Bona nit,

Després del meu post de l‘altre dia, avui actualitzo informació curiosa i rellevant de les coses que van succeint.

Segons la meva pòlissa al tindre més de 6 anys d’antiguitat l’asseguradora em pagarà el valor de mercat del cotxe en el moment del sinistre. Segons la explicació i el que he entès jo, es tracta del valor que te en el mercat actualment aquell model, accessoris a part. això vol dir que si aquell dia busquem en les pàgines de segona mà un Nissan Almera dCi 2.2 del 2003 en endavant, amb 5p i 136cv trobem depen la pàgina de 4 a 7 disponibles en tot l’estat espanyol. La mitja és fa fàcil, però comptarà aquesta per la meva solució? La asseguradora farà la mateixa formula? Ja veurem..

Per altre banda, em truquen un Bufet d’Advocats amb nom impronunciable per telèfon afirmant que son els advocats que ha disposat la meva companyia, Allianz, per el sinistre contra la companyia Racc, per vetllar per els meus interessos en el tema recuperació i danys personals. Em pregunta que si tinc programada recuperació i demés i m’envia per correu electrònic una autorització que jo tinc que tornar firmada per que aquests em puguin defensar en nom meu. Jo al sospitar no els dic que ja tinc un de confiança i m’espero a que arribi el correu per poder comprovar 4 cosetes. Aquesta és la seva firma

Ángeles Lázaro
JONSSONCLAIMS
alazaro@jonssonclaims.com
Ronda Universitat 33, entl. 1ª A
08007-Barcelona
Telf. 933211230
Fax 936241421

El primer que faig és comprovar la web i sorpresa no «existeix». Be realment no és que no existeixi, si no que no te cap contingut, i que algú te el domini comprat i «guardat». Quan mires la informació del propietari del domini, veus que s’han deixat els diners en ocultar la seva identitat, mala senyal. Pas següent, cerca a Google, ni rastre d’aquest nom, tot molt sospitós, per tant deixo el tema per aparcat, ni se ni vull saber d’on han tret les dades, però no firmaria cap paper per suposat.

Altre tema sorprenent d’avui mateix, rebo una carta del «Ministerio del Interior» «Dirección General de Trafico» segellada el dia 4-11-13 a Madrid, amb la següent informació

2013-11-05 Carta defecto airbag Nissan enviado de madrid el 4-11-13-

Realment quedo al·lucinat, no se si ho fan a posta o simplement ara els ha arribat el sinistre. Però com comprendreu, si aquest defecte hagés tingut lloc, puta gracia em fa ami que m’ho notifiquin un cop he «mort» o l’he necessitat.

Fins aquí les noticies 🙂