Avui explicaré un procés molt senzill per convertir el nostre CD de Àudio, que posem al cotxe o en una cadena de les antigues a MP3 mitjançant el famós programa d’Apple, iTunes.

Primer de tot obrim l’iTunes en el meu cas la versió 11.1.1.11 sembla broma i tot 🙂
Anem a «Edición» > «Preferencias» o Ctrl+,
capturat-1Anem a «Configuración de importación…»
capturat-2

Posem el «Ajuste» en «Personalizar…» i escollim 320 kbps per aprofitar al màxim la qualitat del nostre CD
capturat-3Un cop configurat ja estem preparats per importar el nostre CD. Posem el CD a la disquetera, en aquest cas un CD de bandes sonores de Disneyland Paris, Its Is a Small World.

capturat-4

 

Ara dalt a la dreta cliquem «Importar CD» >> «Ok» i començarà a importar-lo.

Veureu a la pantalla central que sortirà una barra de progrés amb cada cançó, fins que sentim el típic sorollet d’Apple, «tororí», ja ho tenim.

capturat-5Un cop el tenim dins, només cal que anem a la nostre biblioteca de música i busquem el nom del nostre CD, en aquest cas It’s a Small World.

capturat-6Aquestes cançons que veiem aquí ja son les internes del nostre ordinador i per tant en format MP3. Ara només cal que fem clic dreta sobre la cançó i ja la podrem copiar.

Compte amb que no la podeu enganxar directament en un dispositiu extraible, com un MP3 o el mòbil, primer teniu que enganxar les cançons en una carpeta al vostre escriptori, i d’allà a el vostre dispositiu. És un mètode que utilitza iTunes contra la «pirateria» o contra els MP3 que no són de Apple.

Espero que os hagi servit,