Sobre mi

Des de ven petit sempre m’ha agradat la tecnologia i jugar a fer les meves pròpies construccions amb Lego, des de aleshores amb projectes al cap, sempre pensant en coses que es poden millorar, eines per fer la vida més fàcil i millor. Amb el primer ordinador a base de prova error vaig anar aprenent i fins a dia d’avui que em considero informàtic, si més no, no per la meva titulació, sinó per els coneixements obtinguts de l’experiència, tant en temes de programari com de maquinari. Sistemes operatius, programació en Visual Bàsic, Java, Android, PHP i bases de dades.

Com no podria ser menys, la domòtica i la electrònica, mol relacionada amb la informàtica també formen part dels meus coneixements, sobretot a projecte personal com a Modder (personificació d’ordinadors) instal·lant refrigeració liquida, canvis de fase, i overclock.

A part d’això la mecànica també es un punt fort en que m’agrada indagar, a petita escala amb cotxes radio control i en mesura del que es pot amb vehicles reals.

Actualment preparo els meus estudis per poder cursar la carrera universitària de Física en un futur proper. Per que física? dons de sempre m’ha agradat saber com funcionen les coses, molts recordareu un famós llibre relacionat, i aplicant això al mon real ens dona com resultat la Física

Be son els primers esbossos de la meva presentació, no m’ho tingueu en compte 🙂