Trucada aleatoria 971016105

Trucada aleatoria 971016105

Avui em truca al meu numero privat d’empresa que no està públic. Em comenta que truca de Loto15 i que he estat seleccionat per formar part d’una bonificació de 1500€ per un grup reduït per apostes i no se que més i em comença a demanar dades per formalitzar davant notari, preveient aquestes coses ja m’invento les dades personals per si les mosques.

Nom complet
Direcció
Numero de telèfon (envien un SMS amb la informació fiscal com si això donés més confiança)


Compte bancari (sense IBAN per que diu que es numero secret i personal quan es un càlcul automàtic)

Be quan arrivem aquest punt de discutir si el IBAN es secret o no, i després d’entrar a la web que re-dirigeix a http://www.lotodirecto.com/ el qual te contractat privacitat en el nom de dominí i no te ni confiança online ni cap logotip, imatges genèriques i llegint http://www.mediavida.com/foro/off-topic/llamada-surrealista-euromillon-446186 ja tens prou. Sempre fa pudor però amb dades mola investigar aquesta gent que intenta estafar.

Espero que no hi caigueu

Passar contactes de GMail a Nokia Suite 3.8.54

Passar contactes de GMail a Nokia Suite 3.8.54

Bon dia

Jugant amb els contactes, resulta que un dels treballadors està enamorat del seu antic Nokia amb Symbian. Sense ànims de discutir i acceptant el repte de que mitjançant exportar i importar a Valors separats per comes (csv) o Vcard estaria fet en un moment. Lluny de contentar-me a la primera, em comença a donar problemes i només aconsegueixo que importi el primer valor. Després de buscar a lo fàcil per Google com importar de Gmail a Nokia o inclús a Outlook i després de seguir manuals bastant simples no obtinc resultats.

Captura de pantalla 2015-01-27 20.02.35

La primera forma d’exportació només serveix de Google a Google com ell be diu.
El segon crea un CSV amb els contactes i el tercer com explica un vCard versió 3.0 amb la informació

Indagant una mica trobo que el màxim que accepta Nokia, suposo que lligat a Symbian, es versió 2.1, un cop aquí començo la aventura.

Primer busco la forma de canviar la versió del meu vCard 3.0 a 2.1, veig que hi han programes a patades però que hi ha qui planteja la opció més simple.
Obrim el programa amb el Notepad++, per exemple, i anem a substituir tot el «VERSION:3.0» per «VERSION:2.1» a la brava!
Després substituïm la paraula «TYPE» per «», o sigui, per res. Guardem i anem al següent pas.

Captura de pantalla 2015-01-27 20.17.36

Amb això ja tenim el nostre fitxer convertit a la versió 2.1 amb dos senzills passos.

Ara un cop tenim això passa que Nokia només accepta 1 vCard per arxiu, i nosaltres tenim tots en un mateix, per això hi ha una eina molt útil, el vCardSplit. Aquesta eina el que fa com ja podeu suposar-vos es dividir els arxius al trobar un «END:VCARD», segur que existeix la funció a pèl de MS-DOS.

Ens el baixem i el descomprimim i posem el nostre vCard amb tots els contactes dins de la carpeta amb un nom fàcil de teclejar, en el meu cas a descàrregues.

Ara ja només hem d’executar una instància de MS-DOS executant «Windows» + «R» i teclejant «cmd» i «Intro»
Ami em planta a la carpeta arrel del meu usuari, «C:\Users\Pali>»
cd downloads
cd vCardSplit_1-0-2
I ja estem a a la carpeta, ara executem el comando
vCardSplit (nom de l’arxiu).vcf

Captura de pantalla 2015-01-27 20.27.06

Executarà les sentencies i ens crearà dins la mateixa carpeta els arxius individuals. Ara només tenim que arrossegar-los dins dels contactes del programa Nokia o amb el comando Importar.

Espero que os sigui tan útil com ha estat per mi 🙂

Movistar Empreses redueix serveis sense avís

Bon dia,

Aquest cap de setmana vam tenir un problema de targetes SIM a la empresa, per la nostra sorpresa quan truques al 900101010 i la operadora virtual o centraleta automàtica no aconsegueix resoldre’t el problema, surt un missatge que la atenció està de Dilluns a Divendres de 8 a 22h i dissabtes de 8 a 15h.

Que vol dir això? Dons que les empreses no treballem el cap de setmana o que els problemes que tinguem el cap de setmana a Movistar li importa més aviat poc, com moltes altres coses….

Primera solució que vaig pensar anar a una tenda física Movistar per que hem solucionessin el tema, contestació de la tenda, has de trucar al 900101010…. dic però que no saps que no hi ha atenció? Òbviament no sabien res i la segona solució brillant que em dona es trucar al 1004 des d’un telèfon Movistar PARTICULAR, perfecte… si tinc telèfons d’empresa a sobre tindré que tindre un particular per poder trucar?

Com que de recursos no em falten, aconsegueixo un i al trucar i demanar per gestionar per la línia que vull, d’empresa clar, em diu que tinc que trucar al 900101010 i que òbviament no sabia res del tema.

Lo més fort de tot això és que farda de tenir els millors preus del mercat i serveis, i penses que com és el gran la atenció és la millor, però cada cop queda més clar que, igual que en la política, només es redueixen serveis i s’augmenten beneficis de les grans empreses sense cap impunitat. Total que ami com empresa no m’ha trucat ningú dient que deixo de tenir atenció 24h per els problemes que puc tenir, tot i pagar més de 1000€ al mes en telefonia….

Espero que serveixi per donar-vos per assabentats, que no se us espatlli res el cap de setmana!!

Les tarifes de Movistar Empreses més cares un any després

Les tarifes de Movistar Empreses més cares un any després

Com a usuari de Movistar empreses, cal anar vigilant les tarifes que treuen, molts cops més econòmicques que les actuals i que obviament ningú t’avisa no fos cas que perdin diners…

Avui mirant les tarifes em dono compte que no sols no han seguit la tendència de baixar, si no que han pujat, i a sobre tenen el morro de posar el pàrraf

Ventajas frente a la competencia

  • Mejor precio de referencia del mercado.
  • Tráfico interno (llamadas entre líneas de su mismo CIF) gratuito.
  • Tarifa plana 24 horas de lunes a domingo que cubre sus necesidades en función del tipo e intensidad de uso que requiera.
  • Precio reducido fuera de franquicia (10 céntimos por minuto).
  • Navegación ilimitada y correo BlackBerry, con opción multidispositivo.

Per mi és inevitable pixar-me de riure davant aquests comentaris, però anem al que comentava.

Tarifes Actuals

2014-09-23-TarifaMovistar

En canvi fa un any, llàstima que no vaig guardar-me la imatge,

Movil 20 – 20€ Movil 30 – 30€ Movil 40 – 40€
200 min a cualquier 500 min a cualquier 6000 min a cualquier
destino nacional 24h L-D destino nacional 24h L-D destino nacional 24h L-D
10 cts/min + est. 10 cts/min + est. 10 cts/min + est.
500 MB 1 GB a max velocidad 1 GB a max velocidad
Llamadas internas a móviles del CIF/NIF (límite 1000′ minutos) Llamadas internas a móviles del CIF/NIF (límite 1000′ minutos) Llamadas internas a móviles del CIF/NIF (límite 1000′ minutos)
SMS gratuitos(límite 500 SMS) SMS gratuitos(límite 500 SMS) SMS gratuitos(límite 500 SMS)

 

Basica Voz 5 – 5€ Movil Multidispositivo 45 Movil Multidispositivo 55
5 cts/min + 500 min a cualquier 6000 min a cualquier
establecimiento destino nacional 24h L-D destino nacional 24h L-D
Llamadas internas a móviles del CIF/NIF (límite 1000′ minutos) 10 cts/min + est. 10 cts/min + est.
SMS 15 cts 4 GB a max velocidad 4 GB a max velocidad
Llamadas internas a móviles del CIF/NIF (límite 1000′ minutos) Llamadas internas a móviles del CIF/NIF (límite 1000′ minutos)
SMS gratuitos(límite 500 SMS) SMS gratuitos(límite 500 SMS)

 

Font: https://www.movistar.es/empresas/movil/tarifas/ficha/empresas-tarifas-movil?pid=PY-movil-tarifa4aCada cop «flipo» més amb les novetats d’aquesta companyia, espero que esteu advertits si goseu canviar les tarifes via 900101010 sense mirar-les al detall

 

Això sense comptar que al principi de 2013 van treure les tarifes Duo Móvil

Duo Movil 500 Min resto 0,10 + 1Gb + Llamadas internas + SMS = 20€
Duo Movil Ilimitado 3000 Min resto 0,10  + 1Gb + Llamadas internas + SMS = 45€
Duo Multdispositivo 500 min resto 0,10  + 5Gb + Llamadas internas + Multisim + SMS = 35€
Duo Multi Ilimitado 3000 Min resto 0,10 + 5Gb + Llamadas internas + Multisim + SMS = 60€
Permanencia Duo Movil 12 mesos / 120€ Duo Movil – No genera puntos
Movistar Fibra i les seves condicions ocultes

Movistar Fibra i les seves condicions ocultes

Avui revisant les «noves» tarifes que estan traient Movistar per competir amb la competència de Vodafone, Jazztel i Orange, ha tret el Movistar Fusión Zero, el mateix que el Fusión però a penes amb menys mòbil. Total que consultant les condicions de fibra, allò que vas d’un lloc a l’altre de la web em trobo amb això.

capturat-1La fibra ara està en promoció com fa un temps, a 29,90 i després a 39,90. Si os fixeu, a permanència està en blanc, com qualsevol usuari normal, entenc que si no hi ha res, com altres comparatives de Movistar, es que no existeix, però no és així. Entrem al detall d’aquesta tarifa bàsica de fibra, i ens trobem el següent text

capturat-2Ole tu! Tenen permanència de 12 mesos, Falten els impostos i a sobre el preu de la línia.

Realment s’ha d’anar amb molt de compte. Possiblement no son totes les condicions, ja que gairebé sempre hi han condicions ocultes que ningú et diu. Aniré comentant.

Actualització d’última hora, desprès de queixar-me a la web de Movistar, per la seva falta d’honradesa, em truquen del 1004, per informar-me que la web s’ha actualitzat recentment i que no reflexa la permanència a la comparativa, que passaran l’avís al departament corresponent per que estigui correcte. Acte seguit m’ha intentat vendre la Fibra, i li he dit que ja la tenia, s’ha quedat una mica parat xD

 

 

Errors en l’agenda Android entre 4.0 i 4.1

Errors en l’agenda Android entre 4.0 i 4.1

La majoria de gent no es dona compte d’aquests petits errors d’algun xino de Mountain View que en lloc de millorar empitjoren, però els que ens agrada tenir les coses ben ordenades, i en aquest cas em refereixo als contactes. Jo quan conec els noms i cognoms de les persones, m’agrada tenir-los ben ordenats, soc com un recol·lector d’informació, tot va allà, a la meva font de coneixement inesgotable i de moment inacabable, fins que s’acaba la bateria.

Quan vaig en cotxe utilitzo una Parrot Mki 9100. És un mans lliure d’instal·lació i que fins ara funciona a les mil meravelles. Aquest porta la mateixa versió que quan el vaig comprar i muntar al 2009, la 1.22b. Ara ja van per la 2.21, però mentre funcioni be, que es trenquin d’actualitzacions, al tema. Com funciona el Parrot? dons be, el mòbil, en aquest cas un i9100, envia els contactes cada cop que es connecta al mans lliures, de forma que no depèn de la rapidesa del mòbil per marcar per veu. El problema està que a partir de la versió 4.1 d’Android, el telèfon ja no envia el Nom+Segón Nom+Cognoms sinó només el Nom+Cognoms. D’aquesta forma, si algú es deia com jo, Palisandro David Gamez, quan el volies trucar havies de dir Palisandro Gamez. Os deixo unes imatges explicatives que os ajudaran a entendre, ja que molts, possiblement no heu parat a mirar-ho ni un segon com funciona.

Quan vas a crear un contacte, tens dues opcions, amb un únic camp de text, o si el vols desglossar, apareix això:

2013-05-01 15.09.32

 

Així és com s’ha de posar si vols que el Parrot t’ho llegeixi i tu marcar-lo per veu amb el nom complet.
2013-05-01 15.09.52Així és com m’agrada tenir els contactes :'(
2013-05-01 15.09.01Bona nit!