Començem presentant la victima.

 

Comencem a desmuntar-lo, primer treien els cargols de sota, i els darrers i un frontal inferior. El resultat és que ja podrem obrir la caixa.

Ja podem veure el disc dur, s’ha de tindre en conte que la carcassa frontal està unida per un flex i que si tibem el podem trencar.

El disc dur esta fixat a la carcassa amb dos cargols laterals, protegits per les tapes corredisses, un cop tret ja podem treure’l ja que el SATA surt sol.

La víctima és un disc dur Seagate de la sèrie 7200.11 la que es cremaven, a sobre te les patilles tocades ja que espetega a cada lectura. Per tirar vaja.

Sempre fas algun pas en fals i jo he començat per la tapa de darrera així que el muntatge serà quelcom més complicat jejje

Ja que estava, m’he posat per desmuntar-lo del tot, el procés és molt fàcil i la intenció d’això no és fer una guia pas a pas, sino perdre la por a desmuntar-lo.

La carcassa accepta el disc dur recent formatat amb NTFS i no cal instal·lar cap driver o controlador a tercers. Ja tenim un canvi per reutilitzar algun disc SATA que tinguem abandonat, i més ara que estan tan cars.

Salut!