Ahir em truca una cosina del meu pare i em diu, escolta, em comprat un pc nou ja que l’antic no anava i jo…. només funcionava a cops al principi però ara ja ni això. Com que els vaig fer un programa per gestionar la seva Autoescola, aprofito per fer algo de promoció xD, La Primera de Llefià, i cla ara no li funciona per que no es un copia pega. Total que l’he recollit i ara ja el tinc a casa per fer el diagnosis. En principi en 6 anys no l’ha tocat ni deu. Comencem!

Foto pacient:

Com es veu a la foto, te més pols…

Al principi tot be, però al tocar una mica el cable del SATA em dono conte que fa mal contacte, tiro el cable i en poso un de nou. De moment no sembla falla cap cosa més. Reforça la teoria del cop per que funcioni, més si es tractava del disc dur.

Un cop fet tot això faig un manteniment bàsic, netejar pols, canviar pasta tèrmica i en acabat l’encendré a veure si va.

Apliquem llexiu per pasta tèrmica i deixem tant el processador com el dissipador nets.

Funcionant a ple rendiment, tot correcte ^^.

Com a curiositat porta dues tapes per CD però només en porta 1 xDD