Avui he anat a buscar la aplicació que utilitzo sempre per utilitzar el Bicing i sorpresa! ja no esta a la B si no a la V, ara es diu Vicing. Sembla que ha canviat de nom per denuncia de l’aplicació oficial de l’ajuntament de Barcelona, el Bicing.

Os faig cinc cèntims d’aquesta aplicació i el seu creador. L’aplicació de Barcelona Vicing va sortir com a projecte d’un programador Java (Sun SCWCD, J2EE)per aprendre a fer aplicacions amb Android, el meu gran amic i mentor, en Roc Boronat. Un cop feta l’aplicació i publicada al Market va començar a tenir adeptes i arribar a ser el que és ara actualment, com la millor aplicació per utilitzar amb el Bicing, i no ho dic jo, ho diuen els resultats, de 10.000 a 50.000 descàrregues, contra apenes 1000 que porta la nova,  i una valoració que moltes apps ja voldrien, actulitzacions per qualsevol problema gairebé al dia següent i millores constants, que més podem demanar?

 A part d’això, un cop va veure que l’Ajuntament volia fer l’aplicació va contactar amb BSMSA o més coneguda com BSM, Barcelona de Serveis Municipals, per vendre una aplicació funcional, acceptada per els usuaris i amb l’única demanda que la de mantenir el servidor on s’allotja l’aplicació i una petita remuneració per el treball i esforç. La resposta per part d’aquesta empresa extraoficialment, és que l’aplicació se la donarien a una empresa externa, cobrant quantitats molt més elevades i que tardaria 2 anys en desenvolupar l’aplicació. aquests anys es compleixen ara amb l’aparició d’aquesta app al Market disposada a fer mal per aconseguir fer rentable la inversió. Tot i això ja podeu veure quin és el resultat al Market
 On veiem comentaris com aquests
 Suposo que la resta d’aplicacions referents al Bicing patiran de la mateixa manera l’amenaça de l’Ajuntament per treure’s de sobre la competència, però les coses ben fetes i gratis son les millors!

Espero que els usuaris del Bicing com jo comenteu les vostres opinions respecte a aquest tema, ja que és una part del malbaratament municipal, per un producte pitjor però amb més enxufe.. “Esto es España”

Salut i bona nit!