El proper cap de setmana del 25-26 de Maig celebrarem el primer entrenament serio de Triatló de la temporada. Per fer això, vam decidir organitzar una triatló olímpica per la nostre part, amb els ànims i voluntat de varies persones, intentarem fer el possible per que sigui el més realista.

Anem omplint les dades que ja queda poquet 🙂

Les distàncies d’aquesta prova seran únicament Olímpiques.
1500m nadant + 40km en bici + 10km corrent

Primera part, Nedar

Es sortirà del port del Roc de Sant Caietà, entrarem mar endins, fins una distància bona per poder nedar. La distància calculada son 1500m. Es senyalitzarà l’arribada i els girs amb alguna bolla, i potser alguna carpa a la sorra per veure be on hem d’anar a parar.
La T1 (transició 1) és una mica llarga, uns 200m, per un camí mig de terra i asfaltat, cal posar especial atenció a les possibles mines del camí.
Natación

Vista des del punt de control, situat prop de l’arribada. Al fons es pot veure el punt de partida.

2013-04-20 19.41.10

El punt de control i la sortida de la part de Natació.

2013-04-20 19.41.16

Algunes imatges artístiques

2013-04-20 19.43.07 2013-04-20 19.41.41 2013-04-20 19.42.33

 

Boxes

Els boxes seran el jardí d’una casa situada prop, allà tindrem les bicis i les bambes esperant per poder fer el canvi. Properament ampliarem informació del que i el com estaran disposades els boxes, nums de dorsal, etc.

Entrada
SONY DSCZona de pàrquing de transició

Parquing bicisI el passadís de les “collejas”, per si falta diversió.

Passadis

 

Bici

El tema de la bici, és quelcom més complicat, ja que per fer 40Km i no acabar perdut, hem decidit fer 4 voltes de 10Km. Atenció amb les voltes, ja que no és gens fàcil memoritzar quantes voltes portem, recomanem idear algun sistema “físic” per no perdre el compte. El circuit no és gaire complicat, tot i que tenim una semi-incorporació a la N340 i tot el tram compte amb circulació lliure de vehicles, per tant extremeu les precaucions. Moltes gràcies a l’Enric per la cessió dels mapes.

Còrrer

Aquesta ruta, donat que a les altures de la competició podem estar molt distanciats, la idea és fer dues voltes de 5Km per poder-nos anar veient, tant a la nada com a la tornada. La ruta surt de Boxes, travessa un pas estret que Google no coneix, i correrem per el passeig marítim de Comarruga fins el port esportiu, un cop ens trobem a la tanca del port mitja volta i tornem per on hem vingut.

Veureu que la tornada està feta per un altre punt alternatiu, amb alguns inconvenients, discutirem si ho fem d’una o altre forma.
El pas secret


Els premis estan per discutir, però la recompensa d’una immillorable barbacoa, no la treu ningú.

Properament penjarem els vídeos dels trams.

Anims!