Bon dia!

Avui, després d’una noticia a el Periódico, me proposat implementar aquesta part al web corporatiu de Planning General d’Espectacles S.L. Cercant informació per internet, he vist varis webs molt útils que faciliten molt la feina a l’hora de cercar informació i de posar-te en antecedents davant una llei que poc o res es sap a nivell usuari, i molt menys a nivell empresarial, donat que si dediques temps a aquestes polítiques que ni la pròpia web de la AGPD (Agència Espanyola de Protecció de Dades) compleix al 100%, prou malament està el treball com per tindre que dedicar hores i temps a implementar tot això. Tot això be donat per el transfons de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) i la LSSI (Llei de Serveis de la Societat de la Informació).

Gràcies a el blog de Pablo Burgueno,al blog Ayuda WordPress i a una guia d’ús de Adigital pots recopilar la majoria de la informació necessària per poder aplicar aquest decret.

Com a comentari, en la web empresarial de Pablo Burgueno, Abanlex, l’extensió que utilitzen i que recomana en Pablo a la seva web, no està disponible actualment, ja que la web de descarregues de l’empresa està en construcció i no podem accedir al seu codi.

Les multes no son poca broma, així que per poc que pugeu intenteu dedicar un parell d’hores a implementar aquesta llei, o si més no, busqueu algú que estigui al dia i ho pugui implementar.

Concretament jo he utilitzat la extensió Cookie Law Info i de moment no he tingut problemes.