Avui revisant les «noves» tarifes que estan traient Movistar per competir amb la competència de Vodafone, Jazztel i Orange, ha tret el Movistar Fusión Zero, el mateix que el Fusión però a penes amb menys mòbil. Total que consultant les condicions de fibra, allò que vas d’un lloc a l’altre de la web em trobo amb això.

capturat-1La fibra ara està en promoció com fa un temps, a 29,90 i després a 39,90. Si os fixeu, a permanència està en blanc, com qualsevol usuari normal, entenc que si no hi ha res, com altres comparatives de Movistar, es que no existeix, però no és així. Entrem al detall d’aquesta tarifa bàsica de fibra, i ens trobem el següent text

capturat-2Ole tu! Tenen permanència de 12 mesos, Falten els impostos i a sobre el preu de la línia.

Realment s’ha d’anar amb molt de compte. Possiblement no son totes les condicions, ja que gairebé sempre hi han condicions ocultes que ningú et diu. Aniré comentant.

Actualització d’última hora, desprès de queixar-me a la web de Movistar, per la seva falta d’honradesa, em truquen del 1004, per informar-me que la web s’ha actualitzat recentment i que no reflexa la permanència a la comparativa, que passaran l’avís al departament corresponent per que estigui correcte. Acte seguit m’ha intentat vendre la Fibra, i li he dit que ja la tenia, s’ha quedat una mica parat xD