Com alguns ja sabreu, fa un any i poc vaig començar una nova etapa a la meva vida laboral, aprofitant la herència familiar sobre les empreses, vaig decidir «crear» una nova empresa dedicada al que més m’agrada, la informàtica.

Aquest projecte amb ajuda d’amics i coneguts està creixent, però com vosaltres sabeu en els temps que corren els petits negocis costen molt d’aixecar, i per tant hi has de dedicar moltes hores no remunerades a donar cara al teu negoci, marketing, etc.

Després d’un any crec que la cosa ja es va consolidant, no dona per viure encara, però el projecte va creixent i crec que podem aconseguir moltes coses aquest nou any.

Aprofito per fer autobombo del tema ja que d’aquesta forma es com s’arriba als clients, si no ens ajudem uns als altres…

Eis! m’oblidava que no us he dit com es diu, EISBCN, Enginy Integral de Sistemes Barcelona. i la seva web http://www.eisbcn.com

Gràcies!