Avui em truca al meu numero privat d’empresa que no està públic. Em comenta que truca de Loto15 i que he estat seleccionat per formar part d’una bonificació de 1500€ per un grup reduït per apostes i no se que més i em comença a demanar dades per formalitzar davant notari, preveient aquestes coses ja m’invento les dades personals per si les mosques.

Nom complet
Direcció
Numero de telèfon (envien un SMS amb la informació fiscal com si això donés més confiança)


Compte bancari (sense IBAN per que diu que es numero secret i personal quan es un càlcul automàtic)

Be quan arrivem aquest punt de discutir si el IBAN es secret o no, i després d’entrar a la web que re-dirigeix a http://www.lotodirecto.com/ el qual te contractat privacitat en el nom de dominí i no te ni confiança online ni cap logotip, imatges genèriques i llegint http://www.mediavida.com/foro/off-topic/llamada-surrealista-euromillon-446186 ja tens prou. Sempre fa pudor però amb dades mola investigar aquesta gent que intenta estafar.

Espero que no hi caigueu