Bon dia,

Wiggle és una tenda de UK especialitzada en triatlons, amb uns preus molt raonables i uns enviaments molt econòmics  Val a dir que ni de molt menys és la primera que ofereix aquestes condicions, amb això vinc a donar a conèixer a Chain Reaction Cycles. Aquesta fa anys que funciona, inicialment especialitzada en bicicletes però que va anar afegint disciplines amb el temps. Un ampli catàleg inacabable, atenció per telèfon o via correu electrònic en Català i seguiment de productes perfecte, la atenció no pot ser millor.

La cosa és que Wiggle s’ha començat a fer famosa per patrocinar algunes triatlons, com la Garmin 2012 de Barcelona. Donat la publicitat vam donar la oportunitat a la web a veure com funcionava i fa prop de 15 dies vam fer una comanda per demanar unes ulleres de natació, uns pedals de bici de carretera, i algo mes.

Segons la seva propaganda l’enviament és gratuït a partir de 35 lliures. Però per sorpresa meva, les comandes a part de no tenir cap tipus de seguiment i valer més de 140€, per saber on esta la comanda, s’envia per Royal Mail, osea que ve a Espanya a Correus. Si correus ja va malament de normal, amb un paquet no vull ni imaginar… Segons posa les seves condicions, els productes no es poden “reclamar” fins a un plaç de 28 dies des de la seva data d’enviament, on és el plaç màxim d’entrega.

Per més gas, el seu sistema de cobrament és el següent, primer reserva la quantitat del producte a la teva visa, en el cas de la Caixa, es visualitza com un pagament. Un cop tenen llest l’enviament, fan el cobrament, en el meu cas 2 ja que deien que tenien stock i no era cert, en aquest cas de dos coses per separat, per tant, he pagat dos cops la mateixa quantitat fins al cap de 5 dies que apareix un import positiu de la reserva. Depèn del volum que demanis, et pots trobar un bon forat al compte.

De moment no ha arribat res i per correu electrònic em confirmen que ni ells et poden dir on està el paquet, em recomanen que m’esperi uns dies per que els torni a preguntar. Ampliaré informació i estat de la comanda en quan arribi.