Com molts ja sabreu el meu particular cas amb aquesta tenda britànica del qual vaig escriure fa pocs dies. Ahir vaig rebre un correu que ni molt menys em va alegrar el dia si no que a més em va posar més furiós, os el detallo a continuació.

capturat-1

I aquest matí rebo l’altre correu, la diferencia és d’un dia ja que van sortir en comandes separades.

 

 

 

capturat-2

 

Tot això que vol dir? Dons que Wiggle no te cap tipus de control sobre el que envia, ni te contractat amb Royal Mail el seguiment ni Royal Mail li confirma si ho ha entregat ni te puta idea de on està. Després del primer correu vaig contactar amb ells via correu electrònic i em van respondre que tingues paciència que l’enviament normal son 4-7 dies, i que si passen els 28 dies els avisi. Ja en porta 16.

Esperarem que arribi la carta de correus, que a la meva finca, per no tindre ascensor, normalment MAI HI HA NINGÚ a casa, segons el carter, de forma que al menys la notificació la tindria que deixar.. :S. No em vull fotre amb cap col·lectiu, però que el repartidor de paquets de Correus, pesi 150 Kg, i no per que pesi, si no per que pujar un pis ja li costa la vida, al barri de Gràcia no te gaire sentit. No és el primer cop que ens el trobem firmant que no hi ha ningú, quan a la oficina hi ha 5 persones de 9 a 20h…